"Mi leszel, ha nagy leszel?" - (még) nem tudod? Akkor ez a blog pont Neked szól!

Pályaorientáció, munkavállalás

Pályaorientáció, munkavállalás

Hivatása: Angyal

Egy kis filmajánló :)

2020. január 21. - Zsuzsa Kozákné

Képtalálat a következőre: „a levélíró”

Na, de mi köze a filmeknek a pályaorientációhoz? - kérdezhetné valaki. A Good Will Hunting kapcsán írtam már itt filmről pályaorientációs szempontból. Most egy másik filmet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A címe: A levélíró. A történet középpontjában egy lány áll, aki egy idős barátjának köszönhetően jellemfejlődésen megy keresztül, és megtalálja azt a módot, ahogyan kapcsolódni, hatással lenni tud másokra. A film tanulságai számomra:

1. Ha hibákat követünk el, legtöbbször helyre lehet hozni a dolgokat - csak akarni kell. Nem szükséges rosszként elkönyvelni magunkat, és belesüppedni ebbe az énképbe.

2. Mindannyian lehetünk Angyalok mások életében.

3. Nekünk kell megtalálnunk az utunkat. A "siker kulcsa" nálunk van. Mi döntjük el, melyik ajtót nyitjuk ki vele. Néha küzdenünk kell azért, hogy bizonyíthassunk.

Nagyon szép történetet mesél el a film, nézzétek meg! Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

A bejegyzés trackback címe:

https://palyaorientacio.blog.hu/api/trackback/id/tr9015420080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása